Ontslag in het onderwijs

Voor ontslag in het onderwijs gelden andere regels dan in andere sectoren. Werkt u in het onderwijs en dreigt u ontslag te krijgen? Dan is het verstandig om op de hoogte te zijn van de regelgeving omtrent ontslag in het onderwijs. In de verschillende CAO’s voor de Universiteiten, HBO’s, het voortgezet onderwijs of het primair onderwijs worden veel zaken besproken over onder andere ontslag en arbeidsvoorwaarden. Werknemers in het bijzonder onderwijs vallen onder het arbeidsrecht en werknemers in het openbaar onderwijs zijn semi-ambtenaar.

Deskundige hulp bij ontslag

Door de ingewikkelde regelgeving voor ontslag in het onderwijs, kunt u het beste een advocaat inschakelen die u alles kan vertellen over de regels die op uw situatie van toepassing zijn. Advocatenkantoor Leeuwarden is uw specialist op het gebied van arbeidsrecht in Leeuwarden en omgeving Leeuwarden. Ook het ambtenaren- en onderwijsrecht is een specialisme van ons. Wij weten dus precies hoe uw situatie aangepakt moet worden. Bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie, waarbij uw belangen uiteraard voorop staan.

Wilt u meer weten over ontslag in het onderwijs? Of zoekt u per direct een advocaat in Leeuwarden of regio Leeuwarden? Wij staan graag voor u klaar.